Bambus pievienojas Mintos: diversificē savu portfeli ar nekustamo īpašumu

Nav noliedzams, ka nekustamais īpašums ir pievilcīgs ienākumus nesošs un stabils aktīvs, bet daudzi investori atturas tajā investēt augsto izmaksu, sarežģītās pārvaldības un nepieciešamības pēc specifiskām zināšanām dēļ. Šīs barjeras ne tikai ierobežo iespēju diversificēt portfeli, bet arī mazina pieeju nekustamā īpašuma investīciju sniegtajām priekšrocībām.

Ieviešot pasīvo nekustamā īpašuma investīciju modeli, Mintos mērķis ir nojaukt šos tradicionālos šķēršļus. Mūsu iniciatīva sākas ar stratēģisku partnerību, pirmos nekustamā īpašuma piedāvājumus platformā izvietojot sadarbībā ar Bambus (www.bambus.io). Šī iniciatīva bruģē ceļu ērtai portfeļa diversifikācijai, ļaujot investoriem viegli un droši iesaistīties nekustamā īpašuma tirgū. Padarot pasīvās investīcijas nekustamajā īpašumā pieejamākas, mēs ne tikai paveram jaunas durvis saviem investoriem, bet arī stiprinām Mintos apņemšanos investīciju tirgū īstenot inovācijas un sekmēt iekļaušanu.

Iepazīstinām ar Bambus

2018. gadā dibinātais uzņēmums Bambus ir Austrijas nekustamā īpašuma investīciju jomas līderis, kas specializējas likviditātes risinājumu nodrošināšanā vienģimenes dzīvojamo īpašumu īpašniekiem.

Bambus piedāvā unikālu modeli, ļaujot klientiem pārdot savu īpašuma daļu (līdz 50%), vienlaikus saglabājot tiesības tajā dzīvot. Šī inovatīvā pieeja ne tikai uzlabo nekustamā īpašuma īpašnieku likviditāti dažādu personīgo finanšu vajadzību apmierināšanai, bet arī paver jaunu iespēju Mintos investoriem ienākt nekustamā īpašuma tirgū, izbaudot vienkāršāku procesu un zemākus uzsākšanas šķēršļus.

Īsumā par Bambus:

  • Darbības valsts: Austrija (jauns tirgus Mintos platformā).
  • Svarīgākais par investīcijām: indikatīvā procentu likme investoriem ir 5%* ar papildu paredzamo īpašuma vērtības pieaugumu 3%** apmērā.
  • Investīciju struktūra: ar īpašam nolūkam izveidotas sabiedrības starpniecību, kas piedāvā nodrošinājumu attiecībā uz finansētajiem īpašumiem.

*Atkarībā no neto īpašuma maksājumiem.
**Paredzamais pieaugums.

Ar skatu nākotnē

Austrijas nekustamā īpašuma tirgus ir uz izaugsmes sliekšņa — prognozes liecina, ka nekustamā īpašuma cenas nepārtraukti pieaugs, ņemot vērā spēcīgo ekonomisko situāciju, iedzīvotāju skaita pieaugumu, ierobežoto zemes piedāvājumu un citus faktorus. Bambus, pateicoties tā unikālajam darbības modelim un stratēģiskajam fokusam, ir labi sagatavojies, lai izmantotu šīs tendences, vienlaikus piedāvājot Mintos investoriem daudzsološu iespēju ar pārliecību diversificēt savu portfeli, tajā iekļaujot arī nekustamo īpašumu.

Šī partnerība apliecina Mintos apņemšanos nodrošināt daudzveidīgas, pieejamas un inovatīvas investīciju iespējas mūsu platformā. Bambus ne tikai paplašina Mintos investīciju portfeli, bet arī stiprina mūsu centienus nodrošināt investoriem dažādas iespējas, kā palielināt kapitālu un sasniegt finanšu mērķus.

Table of Contents