Na Mintos přichází Bambus: Diverzifikujte své portfolio pomocí nemovitostí

To, že jsou nemovitosti jakožto stabilní třída aktiv generující stálé příjmy lákavou investicí, není třeba vysvětlovat. Co však mnohé investory často odradí, jsou vysoké pořizovací náklady, složitosti kolem správy nemovitostí a potřeba odborných znalostí. Tyto překážky pak mnohým investorům nedovolují zpestřit si portfolio nemovitostmi a získat tak přístup k výhodám investování do této třídy aktiv.

Mintos se snaží tyto klasické překážky odstranit, a proto přichází s pasivním modelem investování do nemovitostí. Náš projekt vychází ze strategického partnerství, díky kterému uvádíme první nabídky investic do nemovitostí se společností Bambus (www.bambus.io). Tento projekt otevírá cestu k bezproblémové diverzifikaci portfolia a umožňuje investorům snadno a sebevědomě vstoupit na trh s nemovitostmi. Pasivní investování do nemovitostí je nyní dostupnější než kdy dříve — nejenže nabízíme investorům nové možnosti, ale také upevňujeme náš závazek inovovat a zpřístupňovat investiční příležitosti.

Představujeme Bambus

Společnost Bambus, založená v roce 2018, stojí v čele rakouské investiční scény v oblasti nemovitostí a specializuje se na poskytování dodatečného financování pro majitele rodinných domů.

Společnost Bambus nabízí jedinečný obchodní model na trhu: Svým klientům umožňuje prodat podíl vlastněné nemovitosti (až do 50 %) a zároveň si ponechat právo na bydlení v dané nemovitosti. Tento inovativní model nejenže vlastníkům nemovitostí dává možnost, jak získat peníze navíc pro různé osobní finanční potřeby, ale také nabízí investorům na Mintosu nový způsob, jak vstoupit na trh s nemovitostmi bez velkých složitostí a s nižší vstupní investicí.

Bambus v kostce:

  • Země působení: Rakousko (jedná se o první společnost na Mintosu z této země)
  • Výhody investování: Orientační úroková sazba pro investory ve výši 5 %* s dodatečným očekávaným zhodnocením hodnoty nemovitosti ve výši 3 %**.
  • Investiční struktura: Prostřednictvím zvláštní účelové jednotky (SPV), která nabízí zajištění financovaných nemovitostí.

*Závisí na čistých platbách z nemovitosti.
**Očekávané zhodnocení.

Výhled do budoucna

Rakouský trh s nemovitostmi je připraven na růst. Díky faktorům, jako je silná ekonomika, rostoucí počet obyvatel a omezená nabídka pozemků, prognózy předpovídají stálý růst cen nemovitostí. Společnost Bambus má díky svému jedinečnému modelu a strategickému zaměření dobrou pozici k tomu, aby těchto trendů využila, a nabízí tak investorům na Mintosu slibnou příležitost, jak s jistotou diverzifikovat do oblasti nemovitostí.

Toto partnerství je příkladem odhodlání Mintosu přivádět na naši platformu rozmanité, dostupné a inovativní investiční příležitosti. Bambus nejen rozšiřuje naše investiční portfolio, ale také upevňuje náš závazek poskytovat našim investorům možnosti, jak budovat bohatství a dosahovat svých finančních cílů.

Table of Contents